La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

divendres, 15 de maig de 2015

Barraca de Moret,
Carrer Juan de Garay, PatraixPodeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia familiar, proporcionada gentilment al blog per Santiago Moret. Al fons es pot veure la barraca de la seua família. Ací teniu ampliat el detall, que podeu descarregar fent clic ací:

L'hem anomenada "Barraca de Moret" pel cognom familiar. Ací teniu el plànol cadastral, corresponent als anys 1929-1944, on hem indicat la barraca amb un cercle roig (que podeu descarregar fent clic ací):


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada