La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dijous, 14 de maig de 2015

Barraca "número 2" i Barraca "número 1"Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Barraques, sense ubicació ni datació. La postal duu el rètol:
Así es Valencia.

Ací teniu una ampliació:


Addenda (17/05/2015)

Juan María Cerdán ens ha comunicat encertadament que aquestes barraques són les mateixes que havien aparegut el 21 de novembre de 2014, quan foren identificades com Barraca "número 2" i Barraca "número 4". Estem molt agraïts per la seua desinteressada aportació. Ací teniu la fotografia publicada el 21 de novembre de 2014 (que és la mateixa) (podeu descarregar-la fent clic ací).


Altra addenda (17/05/2015)

També la imatge de la postal de dalt a la dreta correspon a una fotografia ja publicada al blog, amb una barraca (encara que ací la barraca ha estat retallada). Ací teniu la fotografia, que publicàrem el 5 de maig de 2014 (podeu descarregar-la fent clic ací).Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada