La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dilluns, 25 de maig de 2015

Cabanyal-Canyamelar, 1914


Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia publicada al Diario de Valencia, el 3 de març de 1914. Aquesta fotografia i la d'ahir estan comentades en un article de Maximilià Thous, que identifica la seua ubicació al Cabanyal-Canyamelar. Es tracta d'una mitja barraca, diferent a les que ja hem aportat al blog, com es pot veure per l'alçària. Ací teniu la plana sencera, amb l'article esmentat, que podeu descarregar ací.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada