La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dilluns, 18 de maig de 2015

Barraca del Pollastre, ca. 1970
(Actual Avinguda Germans Machado, Ronda Nord)

Aquesta entrada arreplega la del blog La Valencia desaparecida (ací) del 10 d'abril de 2015. Barraca del Pollastre en los año 70. Actual avenida Hermanos Machado, Ronda Norte.

Fotografía realizada por Joaquín Collado.
Podeu descarregar la fotografia de Joaquín Collado ací i la d'Ángel Martínez ací.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada