La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimarts, 26 de maig de 2015

Barraques de Navarro, 1936
Actual carrer Luis Peixó i Avinguda Tarongers
La CarrascaPodeu descarregar la fotografia fent clic ací. Fotografia pujada al Foro Remember València II, entrada 12239. Pertany a la col·lecció de Manuel Lozano. Aquesta fotografia aparegué també al blog La Valencia desaparecida (ací), d'Ángel Martínez, el 24 d'abril de 2015, que les ubica i ofereix una fotografia actual, que és aquesta (que podeu descarregar fent clic ací).
 

Les barraques fotografiades han de ser les Barraques de Navarro, que ja han aparegut en aquest blog:
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada