La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dijous, 21 de maig de 2015

Barraca de Coca
Carrera del Riu (Abans, Camí Nou del Saler), 136/246.
Albufera
Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Postal procedent d'un web de subhastes, sense ubicació ni datació. Per la imatge del canal, la ubicarem a l'entorn de l'Albufera.
En la part posterior (que podeu descarregar fent clic ací) podem veure que és una postal de Durá Velasco.I presenta el text "Barraca Valenciana" en diverses llengües.

Addenda
Identificada per Juan María Cerdán com la Barraca de Coca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada