La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimecres, 13 de maig de 2015


Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Ací teniu una altra imatge, que podeu descarregar fent clic ací:


En teniu una altra ací.
I ací teniu una altra versió de la mateixa postal, amb canvi en el rètol i el color del fons, que podeu descarregar fent clic ací:


Postals de la marca "Escudo de Oro", que inclouen la mateixa imatge ja publicada dues vegades al blog. Barraques sense ubicar, ni datar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada