La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

diumenge, 24 de maig de 2015

Carrer Reina, 137, El Cabanyal-Canyamelar, 1914Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia publicada al Diario de Valencia, el 3 de març de 1914. Aquesta fotografia ja ha estat arreplegada al blog, en l'entrada del 28 d'abril de 2014. L'article periodístic on es troba aquesta, signada per Maximilià Thous, informa de l'autor de la fotografia: Manuel Vidal. Esmenem la datació d'aquella entrada (ca. 1920), ja que ha de ser de l'any 1914 o anterior. Prenem 1914 com a datació provisional. Ací teniu la plana sencera, amb l'article esmentat, que podeu descarregar ací.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada