La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

divendres, 11 de juliol de 2014

Barraca del Coscó, Font de Sant Lluís


Podeu descarregar la fotografia fent clic ací. Fotografia procedent del llibre de Josep L'Escrivà Les barraques valencianes (1976), pàgina 89, que podeu veure ací (per descarregar-la feu  clic ací).


L'anomenarem Barraca del Coscó (Font S. Lluís), perquè el mateix llibre parla d'una altra barraca homònima al Forn d'Alcedo (vegeu entrada del 13/09/2014).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada