La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dissabte, 26 de juliol de 2014

Barraques de Roca
La Punta


Podeu descarregar la fotografia fent clic ací.
Fotografia de Kai Fösterling,  publicada en el llibre Veus per L'Horta, editat per la Universitat de València (ací), i en diversos llocs d'internet, com ara el calendari Per L'Horta (ací) o en el compte de Twitter @adriaelvalencia, etc. Es tracta de les Barraques de Roca, ubicades a La Punta i enderrocades.

1 comentari:

  1. Gracias por el calendario, que me ha parecido precioso por las fotografías que presenta el mismo y espero que esas dos barracas solitarias, disfruten de larga vida y no sean remember. Bon dia, Gregorio.

    ResponElimina