La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dissabte, 5 de juliol de 2014

L'Albufera, 1955
Podeu descarregar  la imatge fent clic ací. Es tracta d'una targeta postal, publicada en el web d'un portal de subhastes. Sense datació, ni ubicació, encara que es tracta de l'Albufera i, per la informació de l'entrada de demà, el 1955. A destacar els contraforts de la barraca.
Aquesta fotografia fou emprada també en aquesta altra postal (que podeu descarregar fent clic ací).


Aquesta postal fou, amb el text:
Así es Valencia
fou editada per Cris-Adam, amb el número 2-Valencia, com es pot llegir al dors (que podeu descarregar fent clic ací).

D'aquesta fotografia també es va fer una versió en blanc i negre, que teniu ací (la podeu descarregar fent clic ací).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada