La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

diumenge, 13 de juliol de 2014


Russafa (probablement)


Podeu descarregar la fotografia fent clic ací. Aquesta fotografia-postal forma part de la mateixa sèrie que la imatge d'ahir. Fou posada a la venda en una web de subhastes. No està circulada. Podem suposar que es tracta de l'horta de Russafa, com s'indicava en l'anterior. Com en aquell cas, suposem que no s'indica l'editor, ni està dividida per la meitat en el dors. No podem datar-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada