La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

divendres, 18 de juliol de 2014

La TorrePodeu descarregar la imatge fent clic ací. Com diu el peu de la fotografia, conjunt de barraques i ceberes de La Torre. Està arreplegada al llibre Les nostres barraques de Josep L'Escriva, publicat el 1976, data que prendrem com data de la fotografia. Apareix a la pàg. 90, que teniu reproduïda ací (que podeu descarregar, fent clic ací).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada