La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dilluns, 21 de juliol de 2014

La Mata del Fang, Albufera

Podeu descarregar la imatge fent clic ací. En el llibre Les nostres barraques de Josep L'Escrivà (1976) hi ha aquesta fotografia (p. 106), amb el peu: "Barraca recepcionista de la Hípica, a la Mata del Fang". Ací teniu la pàg., que podeu descarregar fent clic ací.


Amb la constitució del Parc Natural de l'Albufera, es revertiren les obres de l'Hípica, per la qual cosa la barraca (probablement construïda per a l'Hípica) seria enderrocada.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada