La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dijous, 3 de juliol de 2014

Barraca junt a la séquia de l'Or, La Punta, 1935


Podeu descarregar la fotografia fent clic ací. Fotografia procedent de l'Arxiu de José Huguet, datada el 1935 i ubicada en "la acequia del loro". Entenem que és una mala interpretació de la séquia de l'or, que es troba a La Punta, en direcció a El Saler. Com que hi havia un camí a llevant de la séquia (que no es veu a la fotografia), la barraca estaria a la banda de ponent. Hi havia un parell de barraques d'un únic cos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada