La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dissabte, 12 de juliol de 2014

RussafaPodeu descarregar la fotografia fent clic ací. Aquesta fotografia-postal forma part d'una sèrie de quatre, posada a la venda en una web de subhastes. S'hi fa constar que es tracta de l'horta de Russafa, que no està circulada, encara que està escrita pel dors, però que no està dividida (com sol ser habitual en les postals). No s'hi indica editor. Per això no podem datar-la. En la part dreta superior s'aprecia una barraca. Ací teniu l'ampliació, que podeu descarregar fent clic ací.
Aquesta entrada és la número 200 d'aquest blog.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada