La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimarts, 8 de juliol de 2014

El Saler, ca. 1900


Podeu descarregar la fotografia fent clic ací. Una altra versió, ací i, amb un color alterat, ací:

Podeu descarregar-la fent clic ací. La fotografia fou publicada en el llibre Valencia, en blanco y negro II, d'editorial Tívoli. Està datada ca. 1900. També va aparéixer en el Foro Remember València, el 7 d'agost de 2013, pel membre "Gregsc" (ací). En tenim una còpia també proporcionada per Ángel Martínez.
Sembla el mateix grup d'habitatges que l'entrada de l'1 de febrer de 2014, per la qual cosa ha sigut ubicada ací a El Saler.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada