La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dissabte, 9 d’agost del 2014

Actual Avinguda de l'Enginyer Manuel Soto, Port de València, El Cabanyal-Canyamelar


Podeu descarregar la fotografia fent clic ací. Ací teniu un detall, amb tres barraques (d'una es veu només un cantó), d'aquesta magnífica fotografia:


Podeu descarregar el fragment, fent clic ací. Ací en teniu altre positivat de la mateixa fotografia:


Podeu descarregar la fotografia fent clic ací. Aquesta està catalogada com una fotografia de José Martínez Sánchez, dipositada al Fons Fotogràfic de la Universitat de Navarra. La fotografia (19'5 x 26 cm) està datada el 1858 i porta com a títol "Vista del puerto de Valencia". Vegeu l'ampliació de la segona positivització, que podeu descarregar la fotografia fent clic ací 


Una altra versió de la fotografia, més nítida, però retallada de manera una mica diferent, la teniu ací (podeu descarregar la fotografia fent clic ací).



Aquesta versió procedeix del post 32101 del Foro Remember València.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada