La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimecres, 27 d’agost del 2014

Barraques de Belenguer, La Carrasca, actual Avinguda de Tarongers


Podeu descarregar la fotografia fent clic ací. Fotografia de Luis Nava, datada en setembre de 1979 i publicada per Ángel Martínez (en les etiquetes d'aquest blog: AMM) en el seu blog La Valencia desaparecida (25 de juny de 2014) (http://valenciadesaparecida.blogspot.com.es). El mateix Ángel Martínez ha localitzat la ubicació actual, que correspon a l'interior del campus de la Universitat Politècnica de València, junt a l'Avinguda de Tarongers. Ací teniu la fotografia de la ubicació actual d'Ángel Martínez (que podeu descarregar ací)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada