La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

divendres, 22 d’agost de 2014

L'Albufera

Podeu descarregar la fotografia fent clic ací. Ací teniu una altra imatge i una altra més.
S'hi poden veure dues barraques, amb tres persones i un grup d'ànecs. Fins ara, totes les fotografies amb barraques on apareixien ànecs estaven ubicades a l'entorn de l'Albufera, per la qual cosa considerarem que aquesta fotografia s'hi va realitzar allà. No té datacio.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada