La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dissabte, 16 d’agost de 2014

Barraques de Montoliu, El Saler


Podeu descarregar la fotografia fent clic ací. Una altra imatge, ací. Postal de la casa Durá. El text diu:
VALENCIA - 112     Interior de una Barraca     Durá

Una altra versió d'aquesta postal és la següent:
Podeu descarregar-la fent clic ací. Ací teniu una versió retallada d'aquesta mateixa imatge, per poder visualitzar-la millor:Podeu descarregar-la ací. El text diu:
VALENCIA - 49     Barracas de Montoliu. Interior. Fot. F. Guilera
(no és segura la lectura del nom del fotògraf)
Es tracta, com la imatge d'ahir, de les Barraques de Montoliu, a El Saler.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada