La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dilluns, 11 d’agost de 2014
Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Targeta postal, sense ubicació ni datació. Ací teniu una altra postal amb la mateixa imatge:Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Encara que no disposem de més informació sobre aquesta postal, la imatge és molt útil, perquè permet veure la relació de barraques que, en entrades anteriors, havien aparegut en fotografies diferents. Així, la barraca de la dreta va aparéixer ja en la fotografia publicada el 17 de maig de 2014 (que podeu descarregar  fent clic ací).


Aquesta fotografia ens permet veure que encara hi ha una altra barraca per la dreta de la fotografia. Les barraques de l'esquerra són:Fotografia publicada el 16 d'abril de 2014 que podeu descarregar  fent clic ací. La barraca central (en primer pla) i la barraca de l'esquerra de la fotografia inicial (ací a la dreta), fotografiades des de darrere (de l'altra banda que la fotografia inicial).La barraca central, fotografiada des de l'esquerra de la fotografia inicial. Aquesta imatge (que podeu descarregar  fent clic ací) fou publicada el 19 d'abril de 2014. I, finalment, aquesta mateixa barraca i la de l'esquerra, que apareixen també en aquesta entrada del 18 d'abril de 2014 (imatge que podeu descarregar  fent clic ací).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada