La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

diumenge, 3 d’agost de 2014

Carrer de la Barraca, 162-164, El Cabanyal-Canyamelar

 
Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia procedent del blog enateneo.blogspot.com, en una entrada sobre la biografia de Vicente Blasco Ibáñez. La imatge representa a l'escriptor el 17 de maig de 1921 (segons es diu al peu de la fotografia), fent un discurs al mig de les dues mitges barraques que es trobaven al carrer de la Barraca, 162 i 164, d'El Cabanyal-Canyamelar, que ja han aparegut en aquest blog (vegeu entrada 1 de maig de 2014).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada