La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dijous, 14 d’agost de 2014

El Saler


Podeu descarregar la fotografia fent clic ací. Targeta postal, amb el text:
16. VALENCIA. - Barracas de la Huerta.

Altres imatges ací i ací.

Ací hi ha una altra versió, amb la signatura del fotògraf F. Guilera, que està identificada en el web de la casa de subhastes como una barraca d'El Saler, que prendrem provisionalment com ubicació.Aquesta postal no té datació. En el blog "Memòria gràfica de España" (vegeu ací) es data aquesta imatge ca. 1950, però no s'hi expliquen les raons.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada