La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimarts, 12 d’agost del 2014

Barraca "número 25"



Podeu descarregar la fotografia fent clic ací. Es tracta de la mateixa barraca de la fotografia d'ahir i d'una fotografia anterior. La fotografia d'ahir (amb la mateixa barraca a la dreta) és aquesta (que podeu descarregar fent clic ací).


L'altra  fotografia fou publicada el 17 de maig de 2014 (que podeu descarregar  fent clic ací).





Com s'hi pot veure hi ha algunes modificacions entre la foto recent i les anteriors:
-S'ha obert una finestra a l'esquerra de la porta.
-S'ha canviat la rajola del número, que en la foto posterior està més centrada en la porta. En la fotografia més recent es pot apreciar el número 25, per la qual cosa anomenarem així aquesta barraca.
-S'ha asfaltat el carrer i s'hi ha posat una vorera.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada