La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dimarts, 26 d’agost de 2014

Entrada sotmesa a revisió
Podeu descarregar la fotografia fent clic ací i també ací. Aquesta fotografia es troba en el fons Ruiz Vernacci de la Fototeca de Patrimoni Històric, amb el registre VN-12732 i el títol "VALENCIA- Barracas". Està datada "Entre 1910 y 1950". Son les mateixes barraques que ja han aparegut en el blog, els dies 13 i 14 d'abril de 2014.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada