La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

diumenge, 24 d’agost de 2014

Barraca d'Iraeta, Benetússer

Podeu descarregar la fotografia fent clic ací. Fotografia procedent del llibre Les nostres barraques de Josep L'Escrivà, publicat en 1976. La fotografia de la barraca cremada, propietat del sr. Iraeta (que anomenarem, per això, Barraca d'Iraeta) apareix en la p. 155 (que podeu descarregar fent clic ací)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada