La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

diumenge, 17 d’agost de 2014

Barraques de Montoliu, El Saler

Podeu descarregar la fotografia fent clic ací. Postal més recent que les dues anteriors, però amb el mateix tema. Podeu comparar-la amb la publicada ahir (que podeu descarregar ací).


La fotografia de l'entrada d'avui pertany al fotògraf Zerkowitz, com es pot veure a la seua pàgina web (www.zerkowitz.es), que n'ofereix aquesta versió (que podeu descarregar fent clic ací).En la pàgina web esmentada també hi ha una versió en blanc i negre (que podeu descarregar fent clic ací).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada