La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dijous, 7 d’agost de 2014

Barraca d'Elies, Sedaví

Podeu descarregar la fotografia fent clic ací. Imatge arreplegada en el llibre de Josep L'Escrivà Les nostres barraques, p. 151. Ací teniu la plana sencera (que podeu descarregar fent clic ací).

En una entrada precedent del blog ja ha aparegut la Barraca d'Elies en una altra imatge del llibre de l'Escrivà, que torne a copiar ací (podeu descarregar-la ací).Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada