La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

diumenge, 10 d’agost de 2014

Actual Avinguda de l'Enginyer Manuel Soto, Port de València, El Cabanyal-Canyamelar


Podeu descarregar la magnífica panoràmica fent clic ací. Aquesta imatge del port de València aparegué a la revista Iris, publicada a Barcelona, en el número 15 del 18 d'agost de 1899. En la pàgina hi havia una altra fotografia, amb barraques, que ja ha sigut publicada ací (vegeu post de 3 de juny de 2014). Ací teniu la pàgina de la revista (que podeu descarregar fent clic ací).


En la panoràmica del port, hi ha una imatge que podria correspondre a les barraques del post d'ahir. Ací teniui l'ampliació (que podeu descarregar fent clic ací).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada