La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dilluns, 7 de setembre de 2015

1911

Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Postal acolorida procedent d'una casa de subhastes, sense ubicació ni datació. El text diu:
Valencia     Barraca
El dors (que podeu descarregar ací) és aquest:

Ací teniu una altra postal igual, també procedent d'una casa de subhastes (podeu descarregar-la ací i ací).

Aquest dors és el que està datat el 1911. L'altre sembla que té un matasegell de 1913(?). A Internet he trobat una altra reproducció (que podeu descarregar ací).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada