La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

divendres, 4 de setembre de 2015

Barraca del Cucaló
Barraca de Lladró
(Alboraia)

Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia  de la Barraca de Cucaló o de Lladró, que forma part d'un reportatge publicat a Las Provincias, que teniu ací (podeu descarregar ací):L'article fou publicat l'1 de març de 2009. L'enllaç és:
http://www.lasprovincias.es/valencia/20090301/horta/barraca-historica-venta-20090301.html

Aquest reportatge ha estat proporcionat per Juan María Cerdán.

Aprofitem aquesta entrada per comunicar la possible identificació de la barraca de les fotografies següents, proposada pel mateix Juan María Cerdán, que es trobaria on ara és el número 56 del carrer Joaquín Costa.Heus ací els comentaris enviats per Juan María Cerdan per explicar la seua ubicació. Agraïm moltíssim la seua col·laboració.


Podeu descarregar aquestes imatge proporcionades per Juan María Cerdan fent clic, respectivament, ací, ací, ací, ací, ací, ací, ací i ací.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada