La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

diumenge, 27 de setembre de 2015

Actual carrer Explorador Andrés, núms. 41-47
1965Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Aquesta magnífica imatge ha estat aportada al blog per Juan María Cerdán, que l'ha arreplegada del facebook Valencia Antigua: Historia Gráfica, on ha sigut pujada per Ester Zamorano Mas, amb el text següent:

Año, creo, 1965. La de la foto es una servidora y calcula que tendrá unos 3 añitos, por eso lo del año. Yo vivía en Santos Justo y Pastor en los bloques de Santa Teresita. Enfrente no había nada, excepto unos campos de patatas que después de la cosecha íbamos a espigolar. Si no me he situado mal, a la derecha de la foto se ve La Isla Perdida. Supongo que me lo podréis confirmar.
Amb aquestes indicacions, Juan María Cerdán, al qual tornem a agrair la seua desinteressada col·laboració amb el blog, l'ha ubicada a l'actual carrer Explorador Andrés, núms. 41-47, a partir de la cartografia següent (que podeu descarregar ací i ací).
 

 


 
 

 
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada