La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

divendres, 25 de setembre de 2015

Barraca de Berga
també: Barraca de Voret
Pinedo


Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia procedent de la pàgina Valencia Antigua Historia Gráfica, on ha estat pujada per Rodrigos Mmiv el dia 11 d'agost de 2015. Grácies a Juan María Cerdán que l'ha aportada al blog.
La imatge correspon a la Barraca de Berga, que estava on ara està el riu nou (mireu en la secció d'etiquetes l'estudi cartogràfic de Xavier Oms en la primera aparició de la barraca al blog. Pel tamany dels arbres, es pot deduir que la fotografia d'avui és posterior a l'altra que fou pujada, que teniu ací:
En la fotografia d'avui es poden veure també més construccions a la dreta de l'església.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada