La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dissabte, 26 de setembre de 2015

1969

Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Postal procedent d'un web de subhastes. Ací teniu el dors (que podeu descarregar ací):
Com es pot veure, la postal és de la casa JDP (José Durá Pérez), amb fotografia de Zerkowitz de Barcelona. Està circulada el juliol de 1969, que prendrem com a datació. No està ubicada. El text diu:
VALENCIA. Serie 19 n. 222
Barracas en la huerta
(es repeteix el text en francés, anglés, alemany i un altra llengua. Els textos són il·legibles).Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada