La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dissabte, 12 de setembre de 2015

Barraques de Pastor
Camí del Cotofino
La Torre


Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Posta procedent d'un web de subhastes que mostra una de les Barraques de Pastor, que es trobaven al Camí del Cotofino (o Cotofio) a La Torre. D'aquesta sèrie de postals hem mostrat ja aquesta altra:Considerem que és el mateix grup, per la qual cosa la postal d'avui serà també de la firma Arribas, de Saragossa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada