La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dijous, 10 de setembre de 2015

Barraques de Montoliu
Barraques números 10, 12 i 14
El SalerPodeu descarregar la imatge fent clic ací. Postal de Escudo de Oro, corresponent a les Barraques de Montoliu, al Saler, que de vegades han estat numerades 10 i 12 i de vegades 12 i 14. Aquesta mateixa imatge ja havia aparegut en una altra postal collage, el 14/02/2015. La teniu ací:Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada