La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

dissabte, 19 de setembre de 2015

Barraca del Mariner
Camí del Pou d'Aparisi, 1980
Actualment, Avinguda General Urrutia, 72


Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia publicada per Ángel Martínez en el seu blog La Valencia desaparecida, procedent de la col·lecció d'Enrique Ibáñez. Representa la Barraca del Mariner (o del Marino), que ja ha aparegut en aquest blog. Ací teniu la fotografia de la ubicació actual, feta per Ángel Martínez (que podeu descarregar ací).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada