La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

diumenge, 20 de setembre de 2015

El Saler, 1953

Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fitxa d'un arxiu fotogràfic posada a la venda en un web de subhastes. S'hi pot veure que correspon al Laboratori de Geologia de la Universitat de Barcelona. Dalt hi ha un segell que sembla correspondre al del CSIC. Aquesta fotografia, en altres versions, ja ha estat pujada al blog. Les teniu ací:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada