La barraca valenciana és un habitatge en extinció. Ja no se'n fan de noves. L'objectiu d'aquest blog és arreplegar i classificar fotografies de barraques valencianes i, quan siga possible, localitzar les barraques fotografiades.

Si Vosté disposa de fotografies o vol comentar les exposades, pot adreçar-se a: Francesc J. Hernàndez (fjhernan@uv.es), Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Universitat de València, o a Jesús Mallón (jemalgui@hotmail.com).

En el projecte d'il·lustrar les barraques col·laboren també Francesc Llorens i Alexandre Bataller.

Aquest blog deu molt a les aportacions dels membres de l'Associació Cultural "Remember València" i molt especialment a Ángel Martínez, Andrés Gimenez i José Luis Bouzas. També a Vicente Muñoz i Rafael Solaz, així com a Juan María Cerdán.

També estem molt agraïts a Fernando Segura i Mari Carmen Dolz, que han aportat fotografies, dibuixos i pintures de barraques, que han fet durant anys.

divendres, 11 de setembre de 2015

Actual Av. Blasco Ibáñez, 14
València, 1920
Podeu descarregar la imatge fent clic ací. Fotografia procedent de l'arxiu de José Huguet, proporcionada al blog per Ángel Martínez, el qual l'ha ubicada per al seu blog La Valencia desaparecida i fins i tot ha fet una fotografia de la ubicació actual, que és aquesta (podeu descarregar-la ací).A destacar l'immens pi de l'esquerra de la fotografia que encara es conserva, com es pot veure en aquesta fotografia nostra (que podeu descarregar ací).
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada